divendres, 7 de juliol del 2017

'La Despertada de la Cucafera', nou acte com a primera sortida de l'any i retorn de la bèstia

L'Associació de Veïns del Port recupera enguany la participació de la Cucafera a les Festes del Barri del Port 2017 amb l'acte 'La Despertada de la Cucafera' el proper dijous 27 de juliol a les 18.30h com a gran novetat.

Amb un recorregut pels carrers i places del barri, la cercavila suposarà la primera sortida de l'any de la bèstia i el seu retorn a la ciutat en el passatge de la llegenda en què aquesta, després d'hivernar i amb l'arribada de la calor, desperta, torna a la ciutat i atemoreix a la ciutadania. Aquest fet serà el que farà que calgui trobar per Sant Magí un valent cavaller i la princesa que durant les festes de Santa Tecla i en l'acte 'La Cucafera Baixa', aconseguiran domesticar-la i fer-la bona per tal que deixi de cruspir-se persones, llenci caramels i balli contenta.

Itinerari: Plaça de la Mitja Lluna, Apodaca, carrer Barcelona, Plaça del Comerç, Estació, carrer Orosi, carrer Apodaca, Plaa dels Carros, carrer Reial, Plaça dels Infants, carrer Smith, carrer Rebolledo i carrer Sant Miquel.

VISITES: