dijous, 15 d’octubre del 2015

El menjar sobre rodes arriba aquest 16, 17 i 18 d'octubre a la Tàrraco Arena Plaça amb el I Food Truck Festival & Vintage Market

La Tàrraco Arena Plaça obre portes un altre cap de setmana al públic. Aquest cop amb el I Food Truck Festival & Vintage Market, que combinarà les caravanes de servei gastronòmic sobre rodes amb menjars diversos, i un mercat vintage els dies 16, 17 i 18 d'octubre.

L’esdeveniment estarà amenitzat amb actuacions en directe de bandes de rock’n’roll, swing i grups de versions, a més de sessions de djs organitzades des de la sala de concerts de referència a la província, Sala Zero, a través del seu equip de producció. També comptarà amb la col·laboració de l’Escola de Ball TarracoHop, que oferirà classes de ball obertes a tots els públics a fi d’ensenyar els primers passos del ball de moda en l’actualitat: el Lindy Hop. L’activitat es completarà amb un ball social al costat de l’associació local TGNSwing. L’esdeveniment a més comptarà amb un espai per a oci infantil i la ja esmentada zona dedicada a mercat ambulant vintage.

VISITES: