dimecres, 9 de setembre del 2015

Raffa Olivier Gelati elabora enguany el gelat de Santa Tecla 2015 a base de Vermut Yzaguirre

Presentació del Gelat a base de Vermut Yzaguirre. Foto: El Mirador TGN

Aquest matí, a la presentació de les ampolles especials de Vermut Yzaguirre amb la imatge de Santa Tecla 2015 (veure), s'ha presentat també el nou gelat de les festes que enguany elabora la geladeria Raffa Olivier Gelati a partir d'aquesta beguda.

Fins ara i des de fa diversos anys era la geladeria Farggi qui s'encarregava d'elaborar el gelat festiu a base de xarrup de mandarina y Chartreuse. Enguany arriba un gelat renovat a base de Vermut Yzaguirre.

Rafa Olivier, a la nova geladeria ubicada a la Plaça Verdaguer on ha tingut lloc la presentació, explica que el gelat porta sifó, aigua i com a base el Vermut Yzaguirre, a més de sucre i estabilitzants per equilibrar-lo. Segons comenta, es podria considerar més aviat un sorbet ja que no porta llet ni ou. Es regalarà amb la compra d'un altre gelat per tal de promocionar-lo

A més el dia 16 a les 19h hi haurà una degustació a preu de 50 cèntims a favor de la Fundació Casal l'Amic.



Subscriu-te al nostre canal youtube

VISITES: