dissabte, 8 d’agost del 2015

'El Mirador TGN' compleix 5 anys oferint les festes i actes destacats de Tarragona i enceta nova etapa

'El Mirador TGN' està d'aniversari! Enguany es compleixen 5 anys de trajectòria fent tarragonisme i oferint les festes i esdeveniments més destacats de la ciutat.

Va ser el 12 d'agost de 2010 quan 'El Mirador TGN' s'iniciava com el primer, o un dels primers, blogs tarragonins a la xarxa, i ho feia amb una publicació sobre l'estrena de la nova Tàrraco Arena Plaça.

Amb l'objectiu d'oferir curiositats i temes diversos sobre la ciutat, el blog va anar creixent i avançant amb les mirades i visions posades en el dia a dia i els seus carrers. Denúncies socials, mancances i incivisme van ser els principals temes d'interès, complementant amb història, reportatges, notícies, cultura i festivitats.

5 anys de Carnaval, Corpus, Setmana Santa, Sant Magí, Santa Tecla i Cavalcades Reials, com a grans esdeveniments amb tots els actes que en cadascun d'ells viu i festeja la ciutat,. També d'altres de puntuals, habituals i destacats, com Fires Medievals, Exhibicions Aèries, Tàrraco Viva, rutes de tapes, Castell de Focs, bicicletades, i un llarg etcètera.


Moments destacats o mediàtics per Tarragona com l'obertura del Corte Inglès, la nova Escola Oficials d'Idiomes, inauguració del Teatre Tarragona o el pas soterrat de la Plaça dels Carros, visites reials, pre-estrena de Fill de Caín o de la mateixa TAP amb que tot començava, entre altres, també han estat moments d'El Mirador TGN.

Han tingut especial calat, reportatges inicials com la passejada completa per la Rambla Nova des de la Torre dels Vents fins l'estimat Balcó Mediterrani a qui aquest blog fa especial i evident honor.Per aquest motiu, i més encara, el de la seva història i la del Passeig de les Palmeres.


Nova etapa

És cert que el blog s'ha anat descuidant i ha quedat més abandonat en els últims anys en què ha primat més l'ús de les seves xarxes socials i el canal de vídeos de Youtube. En aquest sentit cal apuntar els 1.050 seguidors a la plana Facebook d'El Mirador TGN, 7.285 a la dedicada a Santa Tecla (no oficial) i els 600 a Twitter on va estrenar-se perfil més tard. A més, 183 subscriptors a Youtube on s'han penjat un total de 213 vídeos, i s'han efectuat gairebé 230.000 visualitzacions.

'El Mirador TGN' vol celebrar aquests cinc anys agraint el seguiment i confiança de tots els usuaris, renovant el logo i el format/plantilla del blog, a més d'oferir aquest especial vídeo de repàs i resum de cinc anys de festa i moments destacats. Amb l'objectiu de reimpulsar-lo i oferir nous i variats continguts, iniciant una nova etapa en la que encara queden moltes coses per fer, esperem que se'n compleixin molts més i el vulgueu seguir acompanyant. Moltes gràcies!

Adrià Recasens, autor d'El Mirador TGN.

VÍDEO-FELICITACIONS:

VISITES: