dimarts, 22 d’octubre del 2013

Èxit de públic i participació un any més amb el Mercat Medieval 2013 de Tarragona a la Part Alta el passat cap de setmana

Mercat Medieval 2013. Foto: El Mirador TGN

El passat cap de setmana la Part Alta de Tarragona es va tornar a vestir d'època medieval amb les parades de la gastronomia, els productes i els aromes de l'Edat Mitjana.

Un any més el Mercat Medieval de Tarragona va omplir el Pla de la Seu i els carrers propers a la Catedral amb gran participació i èxit de públic.

Podeu veure les fotos de 'El Mirador TGN' en aquest enllaç al Facebook (veure fotos)

diumenge, 13 d’octubre del 2013

Del 18 al 20 d'octubre arriba el Mercat Medieval 2013 a Tarragona

Cartell 2013 del Mercat Medieval de Tarragona

El Pla de la Seu acull un any més el 'Mercat Medieval 2013' de Tarragona el proper cap de setmana.

De 10h a 22h divendres 18, dissabte 19 i diumenge 20 d'octubre les paradetes amb aliments, productes, joguines, llibres, vestimenta, artesania i altres accessoris propis de l'Edat Mitjana estaran presents a la Part Alta de la ciutat omplint l'espai de l'esperit i la gastronomia medievals.

A continuació el vídeo de l'any anterior:

Una estàtua humana emula la de l'avi Virgili a la Rambla Nova de Tarragona sentant-se al seu costat

Estàtua de l'avi Virgili a la Rambla Nova acompanyada
d'una rèplica humana. Foto: 'El Mirador TGN'

L'estàtua dedicada a la memòria de Josep Pau Virgili, impressor i cronista tarragoní, en bronze, a tamany natural, i amb origen datat a l'any 1995, ha adquirit gran popularitat al llarg dels anys tant per la seva ubicació, a la Rambla Nova de Tarragona, com pel fet d'estar assegut en un dels bancs del passeig, com un vianant més, atent observador de la vida ciutadana. 

Aquest cap de setmana estava acompanyat d'una estàtua humana, de les habituals a les rambles barcelonines, sentada al seu costat i emulant-lo. L'estampa creava gran expectació entre els turistes i tarragonins en passar per davant que no deixaven escapar l'oportunitat de retratar i immortalitzar el moment. 'El Mirador TGN' també va ser testimoni.

VISITES: