divendres, 21 d’octubre del 2011

Vídeo: Proclamació de Tarragona 2017 com a seu del Jocs Mediterranis del 2017

Així es va proclamar que Tarragona serà la seu dels Jocs Mediterranis del 2017:


José Coronado y Julio Manrique graven a Tarragona 'Fill de Caín' (Hijo de Caín)

Aquests dies Tarragona es converteix en plató de cine per al llargmetratge del tarragoní Jesús Monllaó que roda 'Fill de Caín' (Hijo de Caín) amb José Coronado, Julio Manrique i Maria Molins a la nostra ciutat. La pel.lícula, un thriller psicològic, està basada en un best-seller d'Ignacio Garcia-Valiño, i relata els conflictes entre un home triomfador, José Coronado, i el seu fill adolescent, el Nico, interpretat pel jove debutant David Solans. El rodatge de 'Fill de Caín' durarà sis setmanes (fins a finals de novembre) i es farà íntegrament a Tarragona i altres localitzacions de l'entorn, com Port Aventura, el Centre de Lectura de Reus, o la Salle de Cambrils, entre d'altres. A la imatge superior esquerra (Cristina Aguilar, Més Tarragona) es pot veure una gran grua del rodatge situada al Carrer August on dies enrere s'ha pogut gravar alguna escena. D'aquest mode, no seria estrany poder-se trobar en algun moment aquests dies amb José Coronado o la resta de l'equip en algun indret de la ciutat.
.

dijous, 20 d’octubre del 2011

El Nadal arriba amb la Castanyada a Tarragona

Temps de castanyes amb l'arribada de la Castanyada la propera setmana, i un any més Tarragona comença a vestir de Nadal els seus carrers amb dos mesos d'antelació.Un dia més tard respecte l'any passat, el Carrer Canyelles ja conta amb les bombetes de llum penjades als seus arbres, i ben aviat la resta de carrers de la ciutat començaran a sumar-se a tenir-ne també les seves figures de llums al capdamunt dels carrers esperant d'aquí dos mesos l'arribada de les festes nadalenques

dissabte, 15 d’octubre del 2011

Tarragona 2017 guanya els Jocs Mediterranis del 2017

La candidatura tarragonina 'Tarragona 2017' que s'enfrontava a 'Alexandria 2017' ha aconseguit sortir-ne guanyadora dels Jocs Mediterranis del 2017 (36 vots a 34 vots)quan ja molts pensaven que no hi seria possible, i molts altres guardaven les esperances e il.lusions. Ha estat a les 11.35h quan després de minuts de veredicte ha sortit a Turquia la resolució que afavoria i feia saltar d'alegria a tots els tarragonins pendents. Tarragona guanyadora! felicitats!.

VISITES: