dijous, 6 de gener del 2011

VÍDEO: CAVALCADA REIS TARRAGONA 2011 (+ CLUB SUPER 3 I DIVENDRES DE TV3)

La tarda d'aquest dimecres 5 de gener s'ha omplert de màgia e il.lusió amb l'arribada a Tarragona un any més, i desde fa ja 100 anys, de Ses Majestats els Reis Macs d'Orient: Melcior, Gaspar i Baltasar. Enguany la Cavalcada ha estat retransmessa per TV3 amb l'Ana Boadas (col·laboradora de "Divendres") i l'Elisabet Carnicé (conductora del "TVist"). El Mirador TGN us ofereix imatges de la cavalcada i de les conexions de la retransmissió de Televisió de Catalunya amb amb tres personatges del Club Super 3: en Roc, la Pati Pla i en Fluski.

_

IKEA I FNAC PRÒXIMAMENT A TARRAGONA

Desprès de l'arribada a Tarragona de 'El Corte Inglés' i de que l'Alcalde confirmés la futura arribada també de la multinacional IKEA, el líder europeu en distribució de productes tecnològics i culturals FNAC s'ha interessat en instal·lar-se a la Rambla President Lluís Companys aprop del Centre Comercial del mateix mode que a Barcelona (Plaça Catalunya) tot i que també es va estudiar sense acord la possibilitat de assentar-se al Complex Comercial de Vila-Seca al costat de Port Aventura. L'alcalde ha mantingut recentment reunió a Madrid amb l'empresa per mostrar els avantatges de que FNAC arribi a Tarragona.

Font: eldiaridetarragona
Foto: Google
_

ADÉU AL MARINA PORT TÀRRACO?

Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) obliga a l'Ajuntament de Tarragona a iniciar els tràmits de l'enderroc dels sis edificis del complex d'oci Marina Tarraco en el termini màxim de tres mesos.
La sentència fa referència a una anterior que ordenava l'enderroc del complex en admetre els recursos que va presentar el constructor Roberto Pérez Alemán al 2005, on denunciava l'impagament d'algunes obres fetes durant la construcció del complex. Alemán va demandar tant a l'empresa propietària, International Marina Tarragona, com a l'ajuntament per haver construït Marina Tarraco sense la preceptiva llicència.
El termini de tres mesos fixat venç el 16 de març, i si no es compleix Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, podria incórrer en un delicte de desobediència. Ballesteros per la seva part ha afirmat que l'Ajuntament demanarà responsabilitats legals als autors pertinents, i l'equip de govern "lluitarà per salvar el complex", encara que ha obert la porta a reclamacions judicials contra l'expresident de l'Autoritat Portuària Lluís Badia i els dirigents municipals que van aprovar l'operació, quan l'alcalde era el convergent Joan Miquel Nadal.

Font i foto: 3cat24.cat
_

dimarts, 4 de gener del 2011

TV3 RETRANSMET AQUEST ANY LA CAVALCADA DE REIS 2011 DE TARRAGONA

Demà la Cavalcada de Reis 2011 de Tarragona serà retransmesa per TV3 gràcies als diversos equips mòbils que Televisió de Catalunya ha desplegat pels carrers de l'itinerari de la cavalcada tarragonina que compleix ja 100 anys d'història, màgia e il.lusió pels més petits i també els grans. La cadena contarà amb l'Ana Boadas (col·laboradora de "Divendres") i l'Elisabet Carnicé (conductora del "TVist") i convidats com els tarragonins Oriol Grau i Fermí Fernández, i connexions amb tres personatges del Club Super 3: en Roc, la Pati Pla i en Fluski.
La cavalcada s'iniciarà amb la arribada dels reis al Port de Tarragona en vaixell a les 18.15h i es dirigiran a la Plaça dels Infants on es donarà el tret de sortida amb les carroces passant pel Carrer Reial fins la Plaça dels Carros pujant desprès pel Carrer Apodaca, Carrer Unió, dos tombs a la Rambla Nova per pujar desprès pel Carrer San Agustí fins la Plaça de la Font on llegiran comunicat davant l'Ajuntament junt amb l'Alcalde Josep Fèlix Ballesteros.

Font: tv3.cat
_

VISITES: