divendres, 26 de novembre del 2010

Tarragona podria comptar amb un Aquari en el Port

Substituint l'edifici de l'Autoritat Portuària
Si ja tenim Corte Inglés, i es possible que en alguns anys un Ikea, ara un altra gran proposta arriba a Tarragona. Es tracta d'un Aquari que podria instalar-se en el solar que quedaria desprès de fer soterrar l'antic i emblemàtic edifici de la Autoritat Portuària. Ha estat idea e interès del Port de Tarragona, l'Ajuntament de la ciutat i l'organisme de la Generalitat ACC10 que ho han proposat a l'empresa capdavantera d'oci marí 'Sea life' per tal de potenciar el turisme en aquesta part de la ciutat i trobar utilitat a la zona que sense l'edifici actual quedarà lliure.

Font: MésTarragona
Foto: Google Earth
.

Carlos Baute al Corte Inglés de Tarragona

Segons informa avui 'MésTarragona', prop d'un miler de persones van estar ahir pendents de l'arribada de Carlos Baute a 'El Corte Inglés' de Tarragona on per la tarda va estar signant exemplars del seu últim disc 'Amarte Bien'

Foto: MésTarragona
.

divendres, 5 de novembre del 2010

FLASHMOB A TARRAGONA

Txaber Allué, un professor del primer curs de la Diplomatura de Turisme i Geografia i Ordenació del Territori de la URV, va proposar als seus alumnes en l'assignatura Gestió Empresarial posar en pràctica alguns dels seus conceptes d'estudi mitjançant un 'flashmob' a Tarragona. L'objectiu era grabar en dos grups (un dels matins i l'altre de les tardes) un vídeo a un lloc públic de la ciutat on tots els alumnes sortissin ballant -tot i no ésser professionals- e interpretant la música que els hi acompanyava davant l'expectació dels vianants a mode de 'videoclip'.

El primer grup (classe del matí) va escollir el Carrer Comte de Rius on van ballar a ritme del popular 'Grease' (veure):

L'altre (grup de classe de tarda) ho va fer al Centre Comercial: Parc Central amb diverses cançons com: 'Telephone' de Lady Gaga, 'Waka Waka' de Shakira... (veure):
L'objectiu de la pràctica era que els alumnes aprenguessin conceptes com l'organització, el lideratge, la difusió, planificació, avaluar costos, coordinació i treball, saber moure fils o contactes per donar-se a conèixer, etc. i mitjançant en aquest cas el canal Youtube on hi estan penjats els dos vídeos de manera que el que sigui més vist serà puntuat amb un 10.

Font: DiarideTarragona
Vídeos: Youtube
Imatges: Captures d'imtage per ElMiradorTGN
_

dilluns, 1 de novembre del 2010

GABINO DIEGO PRESENTARÁ EL LLIBRE 'GENIUS LOCI. LA TARRAGONA REVELADA' A LA CASA CANALS

11 DE NOVEMBRE
Està previst que el proper 11 de novembre, i com a un dels diversos actes conmemoratius del 10é. Aniversari de Tarraco Patrimoni Mundial, l'actor Gabino Diego faci una presentació a la Casa Canals del llibre ''Genius Loci. La Tarragona revelada' on es recull la mirada fotogràfica de creadors de primer nivell com Juan Manuel Castro Prieto, Vari Carames, Pep Escoda, Bernard Plossu, Mònica Roselló o Quim Vendrell. Sembla ser que l'actor és un apassionat de la Tarraco Romana i un dels principals col.leccionistes d'Espanya, i per aquest motiu la Consellera de Cultura, Rosa Rossell el va convidar i aquest va acceptar.

Font: Europa Press
Imatge: Google

VISITES: